Lijstenmakerij schoonmaken en restauratie van schilderijen

Aangeboden: Lijstenmakerij schoonmaken en restauratie van schilderijen Prijs: Op aanvraag

In onze sfeervolle atelier, aan de Violierstraat 65 in Uden, maken wij lijsten om ieder kunstwerk, zowel klassiek met ornament tot strak modern, tot Roest Vrij Staal aan toe. Ook lijsten wij borduurwerken, doopjurkjes, foto's, en noem maar op in. Met of zonder passe-partout ook maken wij passe-partout's op iedere maat. Het opspannen van prints op doek wordt door ons verzorgd.

Ophangsystemen kunnen wij leveren en eventueel plaatsen, met en zonder spotverlichting.

Het schoonmaken van schilderijen wordt door Andree Troost, gediplomeerd restaurateur, vakkundig behandeld. Maar ook het dichten van scheurtjes en gaten doen wij onzichtbaar. vraag vrijblijvend offerte aan, als u zelf niet met het kunstwerk langs kunt komen kan Andree altijd bij u thuis komen kijken en ter plekke een offerte maken.

Voor het maken van schilderijen in opdracht kunt u bij Marijke Troost- Sloff terecht, van abstract met R.V.S. lijst tot hyperrealistische schilderijen. Het onbereikbare schilderij uit een museum, dat prachtige vakantieplekje, de eerste kinderschoentjes op glas geschilderd of op doek. Vraag naar de mogelijkheden.

Wij zijn aangesloten bij de branche vereniging ART&FRAME een collectief van gespecialiseerde lijstenmakers.
U kunt bij ons een gedeelte betalen met AIR MILES.
Bel ons even als u niet op de gewone openingstijden kunt. Van dinsdag t/m vrijdag 9.30 uur tot 20.00 uur en zaterdag tot 17.00 uur. Violierstraat 65 Uden 0413-331465
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Interieuradvies

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger