Uw Keuken of Interieur Restylen??

Aangeboden: Uw Keuken of Interieur Restylen?? Prijs: N.o.t.k.

Spuiterij Hofland Coatings voorziet bestaande keukens, meubels en kasten van een nieuwe laklaag, coating genoemd, waardoor deze er als nieuw uitzien. Tevens voorzien wij nieuw gemaakte keukens, inbouwkasten, balies en interieurbouwprojecten van een coating. Onze spuiterij is dé meubelspuiterij van de midden nederland!.
Bijna alle materialen kunnen in alle denkbare kleuren gelakt, gespoten of gebeitst worden, zoals mdf, hout, ijzer, plastic, ijzer en glas. Hoogglans is onze specialiteit, pianokwaliteit is ook leverbaar.

Hofland Coatings werkt niet alleen voor particulieren, maar ook voor bedrijven. Naast keukens spuiten en meubels voorzien van een coating is onze spuiterij zeer veelzijdig. Diverse metamorfoses van kapsalons,restaurants,showrooms en winkelinterieuren zijn de afgelopen jaren met succes gerealiseerd. Dit kan binnen een week worden gerealiseerd.
Hofland Coatings werkt in opdracht van een aantal interieurarchitecten in de meubelbranche. Hier wordt voornamelijk het duurdere segment bediend.

voor voorbeelden en vragen kunt u op de site terecht www.hoflandcoatings.nl
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Interieuradvies

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger