Unieke Workshop Interieurstyling (13-11-2010)

Aangeboden: Unieke Workshop Interieurstyling (13-11-2010) Prijs: € 80,00

zaterdag 13 november

Tijdens deze unieke workshop leer je de kneepjes van het stylingvak en ga je vol inspiratie naar huis met de verworven kennis.

We bespreken o.a. kleur, indeling, materiaal, meubels en styling. Vervolgens gaan we aan de slag met een gedeelte van je eigen interieur dat je een nieuwe uitstraling wilt geven. Je gaat zelf aan de slag met het maken van een moodboard waarmee je de gewenste sfeer duidelijk maakt en zo een rode draad voor je interieur creëert. Het moodboard geeft je houvast bij het maken van keuzes in het interieur. Daarnaast stellen we een kleurenpallet samen van prachtige kleuren, krijg je een eigen potje verf en veel praktische tips.

In een aantal uren leer je je persoonlijke stijl kennen. Eenmaal thuis kun je meteen aan de slag om van je huis een heerlijk en sfeervol thuis te maken. Tijdens de workshop is er voldoende gelegenheid voor persoonlijk advies van de interieurstylist neem daarom foto's en/of plattegronden mee.

De workshop vindt plaats in de inspirerende winkel 'de Zinken Viool' in Grootebroek onder het genot van koffie, thee, overheerlijke taart en een niet te versmaden lunch. De workshop duurt van 10.15 uur tot 16.00 uur en kost 80.- Euro p.p. inclusief lunch, koffie/thee, materialen en in de woonmaand oktober een extra grote verrassingstas.

Lijkt het je leuk om aan deze workshop deel te nemen dan kan je je aanmelden via info@petit-joli.nl of bel ons op 0228-322989.

Om iedere deelnemer voldoende persoonlijk advies te geven is per workshop slechts een beperkt aan plaatsen beschikbaar.

Volg je de workshop liever op een andere datum of op een andere locatie neem dan gerust contact met ons op.

Petit-Joli interieur
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Interieuradvies

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger