Interieur advies, verkoopstyling en online advies

Aangeboden: Interieur advies, verkoopstyling en online advies Prijs: Op aanvraag

Interieuradvies

Of de plannen om uw woning te veranderen nou groot of klein zijn, het krijgen van het juiste advies van een deskundige zal u helpen bij het bereiken van een geweldig resultaat!

Kiest U voor één van de diensten van DecoStyle4u dan is een vrijblijvend en kosteloos oriënterend gesprek op locatie de eerste stap. Tijdens dit gesprek inventariseren we uw wensen waarbij de belangrijke zaken zoals uw persoonlijke smaak, stijl van wonen en gezinssituatie worden meegenomen.

In een aantal fases werkt DecoStyle4u, in overleg met u, naar een schetsontwerp toe. Deze wordt met U besproken en vervolgens uitgewerkt naar het definitieve ontwerp.

Een definitief ontwerp is een volledige tekening van de indeling en inrichting van de ruimte. Dit is veelal een handmatige tekening op schaal. Afhankelijk van de grootte en complexiteit van de opdracht kan dit worden uitgewerkt naar een 3-dimensionale computertekening. Een kleur- en materiaaladvies wordt uitgewerkt in een collage/moodboard.

Verkoopstyling

DecoStyle4u kan u helpen onderscheiden. Wij bekijken een huis door de ogen van de koper. Welke sfeer ademt het huis? En is dat de sfeer die kopers aanspreekt? En hoe bereiken we de sfeer die een koper letterlijk over de drempel helpt? Een gestileerd huis wordt vaak sneller verkocht, maar levert niet zelden ook meer op. Verkoopstyling verdient zichzelf dus echt terug.

Online advies

Ook is online advies mogelijk. Kijk hiervoor op de website voor meer info.

Advisering is maatwerk. Vraag vrijblijvend naar de tarieven. DecoStyle4u maakt graag een offerte.
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Interieuradvies

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger