Maquette 1:20 van je nieuwe huis - zo wordt alles duidelijk

Aangeboden: Maquette 1:20 van je nieuwe huis - zo wordt alles duidelijk Prijs: Zie omschrijving

Tools om je nieuwe huis in te richten
Wie een nieuw huis koopt, komt voor heel veel keuzes te staan. Hoe richten we de woonkamer in? Past die droomkeuken eigenlijk wel? Een ligbad, of toch maar zo'n strakke inloopdouche? En zitten straks alle lichtpunten en radiatoren wel op de juiste plaats?

Bouwtekeningen zijn lastig te lezen en geven vaak niet voldoende inzicht. Verkoopadviseurs tekenen op een plattegrond of in een 3D-computerprogramma allerlei mogelijkheden, maar hoe voelt zo'n indeling straks? In het echt?

Een echte 3d-maquette van jouw huis
Dreamtools helpt met een echte maquette van jouw nieuwe huis! Veel meer dan een plattegrond of een 3d-computerprogramma, geeft een maquette van Dreamtools je een gevoel van de ruimte. Je kunt zelf heel makkelijk verschillende varianten van de inrichting uitproberen en met meubels schuiven. Ook voor kinderen begint het nieuwe huis plotseling te leven!

Bij nieuwbouw kan men vaak kiezen uit verschillende bouwkundige opties. In de maquettes zijn alle deze opties als module uitwisselbaar, zodat je direct kan zien wat de effecten zijn voor je nieuw woning.

Met een maquette van Dreamtools wordt het allemaal veel duidelijker. Nu kun je keuzes maken waar je later geen spijt van zult hebben.

Interieur op schaal (1:20)
Om echt een goed beeld van je nieuwe huis te krijgen, moet je het natuurlijk inrichten! Daarvoor biedt Dreamtools diverse meubelsetjes op de juiste schaal.

Kosten met bestelcode (nieuwbouw)
Wanneer je een nieuwbouwhuis koopt, dan kan het zijn dat je maquette gratis beschikbaar wordt gesteld door je projectontwikkelaar of je makelaar. De maquette wordt dan (mede) bekostigd door lokale ondernemers die adverteren in de Dreamtools Projectgids.

Kosten zonder bestelcode inclusief BTW, maar exclusief € 9.95 verzendkosten bedragen:



  • Appartement € 215,-
  • Maisonnette, bungalow € 320,-
  • tussenwoning, hoekwoning € 425,-
  • 2/1-kap € 530,-
  • Vrijstaand € 640,-
  • Bijzondere objecten - Op aanvraag Nieuwbouw - kopersvereniging - speciale tarieven Wil je samen met je buren bestellen vanuit een kopersvereniging, neem dan contact op en we kijken samen naar de mogelijkheden voor een speciaal tarief.

Trefwoorden:
huisinrichten, nieuwbouw, nieuw huis, verhuizen, maquette, maquettebouw, interieur architect, interieuradvies, siematic, keukens, badkamers, aannemer, schilder, stuccadoor, hovenier

Bent u projectontwikkelaar of architect en wilt u uw weten wat Dreamtools voor uw nieuwbouw of projectinrichting kan betekenen? Wij leggen u graag uit hoe wij werken en wat wij te bieden hebben.
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Interieuradvies

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger