De Showbus aan huis wanneer het u past !!

De Showbus aan huis wanneer het u past !! Prijs: N.v.t.

Bel voor tapijt , gordijnen , zonwering of slaapcomfort 0566-651545 / 0655-363926 en Cor Oosterhoff woninginrichting komt bij u langs met de showbus. Vele grote stalen van bekende fabrikanten maken uw keus tot de juiste.

Al vanaf 1 april 1982 uniek voor de woninginrichting in Midden Fryslân. Het onmiskenbare succes van de showbus heeft het bestaansrecht , de afgelopen 24 jaar, bewezen dat deze extra service niet meer weg te denken is uit onze filsofie. Dat u thuis op uw gemak keus kunt maken met alle lichtinval en dat wij nede door dit systeem u direct ter plaatse adviseren wat mogelijk is en beoordelen of u de juiste keus maakt ten opzichte van uw gebruikerssituatie.

In de zaak aan de kanadeeskestrjitte 31 vind u op 500m2 alles op het gebied van woninginrichting geëtaleerd op een overzichtelijke manier. Ook vind men hier slaapsystemen o.a. beweegbare boxsprings van gerenomeerde fabrikanten als Avek , Pullman en Vroomshoop. Voordat u tot aankoop overgaat kunt u testen op welk kussen of matras u het beste slaapt.
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Interieuradvies

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger