Interieuradvies aan huis, NU 69,-

Mooi wonen hoeft niet duur te zijn!

Toe aan verandering van uw huis, woonkamer, kantoor, winkel, hotel, ect...? Ziet u door de bomen het bos niet meer? Wilt u het nu een keer écht goed aanpakken?? Vindt u ook dat een restyling ook veel geld gaat kosten?
mart. Interieurstyling gaat verder dan de trend en vertaald uw wensen in een interieur dat past als een jas.
Van projectinrichting tot een lowbudget restyling, van een accessoire advies tot een complete renovatie, mart. is van alle markten thuis.

Wij zijn niet verbonden aan een winkel, smaak of stijl. U kunt zich er daarom van verzekeren dat u altijd een onafhankelijk advies krijgt. En met de connecties en inkoopkanalen waar mart. over beschikt gaan we er voor zorgen dat het ook nog eens betaalbaar blijft!
mart. staat voor puur, geen gedoe, transparant, maar vooral: Een enorme passie voor mensen en wonen waarbij enthousiasme en goede service de sleutelwoorden zijn.

Voor meer informatie wil ik u graag doorverwijzen naar mijn website.
Uiteraard zijn wij ook te volgen op twitter ( https:twitter.com/#!/martinterieur ) en facebook ( http://www.facebook.com/mart.Interieurstyling ) waar ook regelmatig nieuw werk getoond wordt.
Ook heb ik een collectie gemaakt van mijn favoriete woonitems, verkrijgbaar via mart. Interieurstyling.nl Deze is te zien op de Facebook pagina van mart. http://www.facebook.com/media/set/?set=a.469499889733147
.122048.210415392308266&type=1


Bedankt voor uw interesse in mart. Interieurstyling!

Werzaam in: Regio Amersfoort, Harderwijk, Zeewolde, Het Gooi, Barneveld.

meer info

0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Interieuradvies

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger