F3V | HuisMakeOver thuis in succesvolle woningverkoop

F3V | HuisMakeOver is gespecialiseerd inhet optimaal presenteren van woningen. Ons doel: uw woning verkopen. Samen metde verkoper, de makelaar en onze medewerkers vormen we een actief verkoopteamom zo gezamenlijk de verkoopkansen te verhogen.

Met een breed assortiment aan diensten, zoals een professionele fotoreportage, sfeervolle plattegronden, 3D-presentatiesen digitale restyling kunnen wij uw woning op de juiste manier tonen aanpotentiële kopers.

De eerste bezichtiging begint op internet. De juiste presentatie is daarom nietalleen tijdens een bezichtiging belangrijk maar ook voor kijkers op internet.Wij geven u graag advies hoe u deze advertentieplaats zo goed mogelijk kuntbenutten.

Met een uitgekiende verkoopstrategie bereikt u meer! Woningverkoop begint meteen goed plan: het verkoopklaarplan®.

Hiermee heeft een uitgebreid rapport met belangrijke verkoopadviezen voor uw woning en een duidelijk overzicht van alle beschikbare verkoopinstrumenten. Met het verkoopklaarplanheeft een niet alleen een uitstekende basis om een succesvolle verkoop terealiseren. U kunt tevens gebruik maken van korting op stoffering, woonaccessoiresen meer HuisMakeOver diensten.

Voor vragen of advies kunt u contact opnemen met F3V | HuisMakeOver.
Wij geven u graag vrijblijvend een uitgebreide toelichting.

F3V | HuisMakeOver
Ampèreweg 38
4338 PT MIDDELBURG
(0118) 650018
info@f3v.nl
www.f3v.nl


meer info

0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Interieuradvies

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger