Interieurstyling / Interieurstylist / Interieuradvies

Styling by Annemarie
Uw interieurstylist aan huis!


Deskundig interieuradvies voor de indeling van uw bestaande of nog te bouwen woning, dat krijgt u van Styling by Annemarie.

Advies in o.a. kleur, meubelen, verlichting, raamstoffering, vloeren en verbouwingen.
Dit kan uiteenlopen van bijvoorbeeld alléén een stylingsadvies tot een complete restyling.
Met mijn ruime ervaring en creativiteit weet ik voor u een passend ontwerp te maken. Ook ben ik gespecialiseerd in verkoopstyling: de kracht van de eerste indruk!

Interieur- en Verkoopstyling

Interieur- en verkoopstyling door Styling by Annemarie omvat een uitgebreid advies.
Door sfeer in uw woning te brengen met onder andere uw eigen meubels en accessoires waar u waarde aan hecht, misschien nog van een familielid of meegenomen van een reis.
Dit advies kan uiteenlopen van alléén een kleuradvies tot een totaal stylingplan .

Ik sta voor creativiteit en zorg dat u als opdrachtgever -onder meer door nauw overleg- zeer tevreden zult zijn.


Werkwijze:

Interieurstyling
Dit begint met een intakegesprek bij u thuis. Tijdens dit gesprek bespreken we de wensen en voorkeuren en worden er foto's gemaakt. Later wordt het advies voor kleur en indeling gepresenteerd.
U ontvangt hierbij:
– een sfeervoorstel
– een indelingsvoorstel aan de hand van een plattegrondtekening
– een kleurvoorstel

Interieurstyling uitgebreid
Dit is een uitgebreide versie van het bovenstaande interieurstyling. Het begint ook met een intakegesprek bij u thuis. Nadat we alles besproken hebben wordt het advies gepresenteerd.
U ontvangt hierbij:
– een sfeervoorstel
– een indelingsvoorstel aan de hand van een plattegrondtekening
– uitgewerkte (computer)tekeningen
– een kleurvoorstel
– meubelvoor stellen
– een overzichtelijk boekje met daarin de voorstellen voor vloer, kleur, meubelen, verlichting etc.

Verkoopstyling
Styling by Annemarie komt bij u langs voor een adviesgesprek aan huis. Tijdens dit gesprek wordt uw woning kritisch bekeken en met een objectieve blik zie ik direct wat de positieve en karakteristieke eigenschappen van een woning zijn.
Door het toepassen, toevoegen of juist wegnemen van kleur, accessoires en meubels worden deze eigenschappen benadrukt. Kleine ingrepen leiden tot een woning die ruimte en frisheid uitstraalt; een neutrale, prettige omgeving waarin potentiële kopers zichzelf kunnen zien wonen.
Onderzoek heeft namelijk aangetoond dat de eerste 15 seconden van een bezichting cruciaal zijn. Het is bewezen dat een woning die verkoopklaar is gemaakt de investering dubbel en dwars terug verdient, omdat de gemiddelde tijd dat de woning te koop staat aanzienlijk wordt verkort.

Persona l shopping
Naast interieurstyling bestaat de mogelijkheid om samen op zoek te gaan naar de juiste meubelen en accessoires. Na het advies en het meubelplan maak ik een voorselectie, waarna we samen de showrooms bezoeken. Dit bespaart u veel tijd en zo kunt u direct gebruik maken van mijn productkennis.

Interieurstyling / Verkoopstyling / Personal shopping / Interieurontwerp / Online Interieurstyling / Particulier en Bedrijven / Interieuradvies

info@stylingbyannemarie.nl
Tel. 06-36157828

meer info

0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Interieuradvies

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger