Interieuradvies - Etalages - Muurschilderingen

Interieuradvies - Etalages - Muurschilderingen Prijs: Zie omschrijving

BIJ AANVRAAG VIA MARKTPLAATS 10% KORTING OP DE TOTAALPRIJS VAN EEN INTERIEURADVIES, KLEURADVIES OF MUURSCHILDERING

Interieurstyling - Kleuradvies – Etalages – Muurschilderingen

Living & Styling: Vakkundig advies voor interieur en styling voor particulier en bedrijf. Uw styliste: Vivian van Loon.

Haar grote passie voor interieur design en styling ontwikkelde zich al op jonge leeftijd en bracht haar naar een 4 jarige opleiding voor Interieurstylist aan het Sint Lucas College.
Daar leerde zij het vak van mode- en interieuradvies /styling en deed er de ervaring op die de ruwe kantjes van de diamant slepen. Vivian vervulde o.a. al opdrachten voor Stoutenbeek Design, Riant wonen, Piet Klerkx, Montell, Karwei, De Bijenkorf en was prominent aanwezig op de Dutch Design Week.
Vivian streeft altijd naar het best haalbare resultaat.

Vivian: "Het is heerlijk je in te leven in de wereld van een opdrachtgever. Wat is uw stijl, welke boodschap wilt u overbrengen? Wanneer bent u in harmonie met uw woonomgeving?
Dit soort vragen roept bij mij een enorme golf van creativiteit en motivatie op….. Ik zie als het ware het eindresultaat al voor me! Ideeën komen tot leven.

Je moet de persoonlijkheid en natuurlijk ook het karakter van zowel het huis als van de bewoners terug kunnen zien in hun interieur, het kleinste detail kan al een groot verschil zijn."
Vivian houdt naast uw wensen en ideeën uiteraard ook rekening met uw budget. Iedere opdracht wordt met de grootst mogelijk zorg uitgevoerd.
Laat u verrassen en neem vrijblijvend contact op met Living en Styling.
Vivian denkt graag met u mee!
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Interieuradvies

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger