Anne Woont; interieuradvies en verkoopstyling

Anne Woont; interieuradvies en verkoopstyling Prijs: Op aanvraag

Home is where the heart is...

Anne Woont helpt u om van uw huis uw thuis te maken. Of het nu gaat om enkel een andere kleur op de muur, een nieuwe eethoek of een compleet nieuw interieur, wij kunnen u hierin persoonlijk adviseren. Door een objectieve kijk op de ruimte, kennis van zaken en trends en misschien nog wel het belangrijkste; een goed luisterend oor zullen we samen tot verrassende oplossingen en ideeën komen!

Interieuradvies
Anne Woont komt bij u thuis om kennis te maken en de ruimte te bekijken welke moet worden heringericht. Hierbij luisteren wij goed naar uw woonwensen en voorkeuren op het gebied van kleur, stijl, eventuele meubels etc. Voorafgaand aan dit gesprek is het handig om al zoveel mogelijk plaatjes van materialen, kleuren en stijlen te verzamelen om het beeld zo duidelijk mogelijk te krijgen. Wij zullen tevens de ruimte zo nauwkeurig mogelijk opmeten en foto's maken van de huidige situatie. Vervolgens gaan we aan de slag om ons advies uit te werken en komen wij het bij u thuis presenteren.
U ontvangt van ons netjes ingebonden een:
- schriftelijk uitgewerkt advies
- uitgewerkte plattegrond en indelingsvoorstel op schaal
- moodboard
- 1 perspectieftekening (3d) voor het optimaal visualiseren van het plan
- kleurvoorstel
Het interieurplan kan naar wens ook worden uitgebreid met een verlichtingsplan, meubelvoorstel of 2e indelingsvoorstel. Mocht u echter behoefte hebben aan slechts een of enkele van deze onderdelen (bijv. alleen indelingsvoorstel en advies) is dit uiteraard ook geen probleem!

Verkoopstyling
Een huis snel verkopen is tegenwoordig niet meer vanzelfsprekend. Het aanbod is groot en de koper heeft weer de touwtjes in handen. Om een blijvende en positieve indruk achter te laten komt u helaas niet meer weg met alleen een bos verse bloemen op tafel en de geur van zelfgebakken appeltaart. Anne Woont kan u adviseren én assisteren om uw huis voor de potentiële koper zo aantrekkelijk mogelijk te maken, liefst voordat de makelaar de verkoopfoto's voor op zijn site komt maken. Vaak zijn enkele ingrepen voldoende om een huis een brede doelgroep te laten aanspreken. Het is zelfs bewezen dat gestyleerde woningen de helft korter te koop staan en gemiddeld 15% meer opleveren dan niet-gestyleerde woningen!

Voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek kunt u telefonisch contact opnemen via telefoonnummer
06 – 416 08 488 of via annemarie@annewoont.nl

Hopelijk tot ziens!
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Interieuradvies

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger