*interieurontwerp en meer..*

*interieurontwerp en meer..* Prijs: N.o.t.k.

Edwin Masman is een veelzijdig ontwerper met ruim 20 jaar ervaring in veel verschillende disciplines zowel in de particuliere als de zakelijke markt. Door de veelzijdigheid wordt het volledige traject gedekt van een interieurproject, vanaf het allereerste gesprek tot en met de oplevering en nazorg. De ontwerpen zijn tijdloos en functioneel. Uitgangspunt is om de goede elementen uit het verleden te combineren met die van het heden.
Dus niet veranderen om het veranderen.

Specialist in aanbouw en opknappen van de woning.
Het uitgangspunt is dat het eindresultaat in harmonie moet zijn met de bestaande situatie.
Bij een aanbouw of serre betekent dit dat er verder wordt gedacht in de stijl van het huis of juist een aanvullend contrast gezocht wordt. Ieder huis is anders en dat vraagt om maatwerk. Vandaar dat bijna nooit voor een standaard oplossing gekozen kan worden.
Werkzaamheden als schilderen en klein timmerwerk kunnen ook uitgevoerd worden.

Als globale werkwijze worden er in het begin schetsen en tekeningen gemaakt om de eerste ideeën verduidelijken. Zo kan er in een vroeg stadium getoetst worden of een ontwerp naar wens van de opdrachtgever verloopt. Vervolgens worden er duidelijke plattegrond en aanzicht tekeningen op schaal gemaakt, een materiaal en kleuren voorstel gedaan en wordt er een afwerkstaat opgesteld. Ook wordt er een licht- en elektra plan en wanneer relevant een vloerplan getekend.

De tekeningen worden zodanig uitgewerkt dat deze goed leesbaar zijn voor de opdrachtgever maar tevens bruikbaar zijn voor de uitvoerende partij zoals een aannemer of interieurbouwer. Wanneer er dan offertes worden aangevraagd kunnen deze op basis van de gelijke informatie goed met elkaar worden vergeleken.Nadat alle prijzen bekend zijn worden eventuele aanpassingen verwerkt en wordt het ontwerp definitief gemaakt. Daarna volgt de realisatie.
Ieder project is echter anders en de werkwijze wordt dan ook per project bepaald.

Al de diensten zijn ook los in te huren.
Bijvoorbeeld alleen het maken van een indelingsplattegrond, het uitwerken van een concept of schetsidee tot een concreet ontwerp of enkel een materiaal en kleur advies.

concepten - schetsen - ontwerpen - visualiseren - materiaal voorstel - kleuren voorstel - plattegrond tekeningen - aanzicht tekeningen - doorsneden - lichtplan - vloerplan - realisatie
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Interieuradvies

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger