Versnel U verkoop met de verkoopcoach!

Versnel U verkoop met de verkoopcoach! Prijs: Zie omschrijving

De verkoopcoach levert een algemene presentatie bestaande uit een verkoopbrochure en fotografie van de woning. Daarnaast verzorgt de verkoopcoach de bezichtingen en open dagen van uw woning.

De presentatiedienst:
Vanuit mijn stylingachtergrond ben ik gespecialiseerd in het presenteren van huizen. Daarom ga ik u adviseren over het "verkoop" klaarmaken en verzorg de styling, fotografie alsmede de aanbiedingstekst. Daarnaast maak ik fraaie brochures inclusief overzichtelijke 2d-plattegronden. Zo komt uw huis optimaal onder de aandacht van potentiƫle kopers. Kosten 495,-.

De bezichtigingsservice:
Tijdens de rondleidingen zal ik de nadruk leggen op factoren als de omgeving, buurtbewoners en de indelingsmogelijkheden/inrichting van de woning. Juist omdat "De Verkoopcoach" zich niet begeeft op het gebied van makelaardijgerelateerde zaken zoals onderhandelingen en juridische aangelegenheden ontstaat er een huiselijke sfeer en een prettige rondleiding. En dat laatste bevordert het uiteindelijke verkoopsucces.
In combi met makelaarsland 2300,- ( ook presentatiedienst erbij ).
Zonder makelaarsland iom de stylist ook mogelijk met eigen makelaar prijs in overleg.

Voor meer informatie of prijzen mail info@silvastyle.nl of bekijk www.silvastyle.nl.
Naast verkoopcoach is Silva Style een ervaren interieurstylist en projectinrichter, met jaren ervaring en bekend van de TV makelaar.

Met vriendelijke groet,
Sylvia Kranendijk
Silva Style interieuradviesbureau&verkoopcoach
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Interieuradvies

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger