Interieurarchitect, interieuradvies, verbouwingen

Aangeboden: Interieurarchitect, interieuradvies, verbouwingen Prijs: N.o.t.k.

Winning-Design voor een persoonlijk, gastvrij en vooral comfortabel leef/werkomgeving.


  • Gaat u nieuw bouwen, verbouwen of u wilt een nieuwe inrichting voor de badkamer, de keuken, de woonkamer of de serre? Of u wilt een interieurontwerp van uw bedrijfsruimten of dat nu een kantoor is of een horecagelegenheid.U wilt graag dat alles meteen goed is?Het bouwen of inrichten van een woning of bedrijfsruimte kost al gauw een klein fortuin en het zou zonde zijn als het na realisatie toch niet aan uw wensen beantwoord. Dat is de reden waarom het inschakelen van een interieurarchitect zinvol is.
  • Winning-Design is een interieurarchitectenbureau gespecialiseerd in verbouwing, kleinschalige nieuwbouw, 3D visualisaties en indelingsplannen rekening houdend met alle mogelijkheden en aspecten van het interieur, kleur, licht, vorm en materiaal.Winning-Design realiseert uw woonwensen en maakt van een standaardhuis een persoonlijk, gastvrij en vooral comfortabel thuis. Een goed interieur start immers bij een goed ontwerp en een doordacht plan.
  • wat ons onderscheidt van andere bureaus is dat we kijken wat er bij u en bij uw woning past en niet naar alleen naar wat de laatste trends zijn. Daardoor is geen enkel ontwerp hetzelfde en is het telkens weer een verrassing waar we op uitkomen. Dat maakt het vak ook zo leuk.
  • Wij proberen steeds om op maat een leef/werkomgeving te creëren, waarin u zich prettig voelt. Vandaar ook dat een eerste gesprek zo belangrijk is. Met goed observeren en luisteren is te doorgronden: wat wil de klant werkelijk en hoe kunnen wij dat het beste bieden? Pas wanneer het wederzijds klikt, kun je die verlangens vertalen in een goed creatief ontwerp, daarvan zij wij overtuigd! Een goed interieur start immers bij een goed ontwerp en een doordacht plan, en laat zien dat je elk huis, groot of klein, naar eigen wens kunt bouwen, verbouwen en inrichten.
  • Plattegronden, doorsneden en 3D visualisaties helpen om voor u en de uitvoerende partijen een helder ruimtelijk beeld te scheppen. Voor de 3d visualisaties hebben wij gespecialiseerde software in huis. Dat bijzondere stukje dienstverlening is voor velen heel plezierig, omdat lang niet iedereen zomaar een plattegrond kan lezen.
  • Een interieurarchitect inschakelen levert u niet alleen verrassende en originele ideeën op, maar betekent ook dat u verzekerd bent van een ontwerp op maat die in alle wensen voorziet. Wij nemen u daarbij heel wat werk uit handen, dus bel of mail voor een eerste vrijblijvende afspraak.
  • Bij Winning-Design voelt u zich thuis
  • info: jacqueline@winning-design.nl
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Interieuradvies

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger