ORSOL stenen, steenstrips, pilaren, vensterbanken, tuintegel

Aangeboden: ORSOL stenen, steenstrips, pilaren, vensterbanken, tuintegel Prijs: Op aanvraag

Met ORSOL kiest u voor een duurzame bekleding van uw wanden. Binnen of buiten maakt niets uit. ORSOL geeft 10 jaar garantie op haar stenen. De vele verschillende soorten, modellenen kleuren maken alle creaties mogelijk.

Tevens is ORSOL de goedkoopste en meest ideale oplossing voor binnen, buiten, nieuwbouw en renovatie, maar ook prima geschikt om een gedeelte van uw huis of kamer eens een flinke metamorfose te laten ondergaan!
Onze steenstrips en blokken zijn zelfs geschikt voor gebruik buiten (voor bijvoorbeeld tuinkeukens!) en voor gebruik bij warmtebronnen (bijvoorbeeld een een open haard) omdat ze als enige zijn goedgekeurd door het Nederlandse Sfeergilde.

Een geheel ander uiterlijk met een verbeterde sfeer is het resultaat van uw (of eventueel onze) inspanning altijd meteen goed te zien. Wij leveren een hoge kwaliteit steenstrips (10 jaar garantie), kleurecht en waar nodig bewapend met staal in de kern.

In een eenvoudig stappen plan leggen wij u uit hoe u eenvoudig de steenstrips zelf kunt plaatsen. Wij kunnen u hier zelfs alle benodigde materialen zoals lijm en voegsel en gereedschappen voor leveren.
De stenen kunnen op elke ondergrond geplaatst worden, wij adviseren u altijd hoe u het beste te werk kunt gaan. De steenstrips leveren wij u in verpakkingen van 0,5 m2.

Wij leveren een compleet product. Dat wil zeggen, niet alleen een veelvuldig aantal modellen steenstrip, maar ook de daarbij horende hoekstukken, afdekstukken, pilaren, vensterbanken, deurkozijnen etc.
U bent altijd in staat een gehele metamorfose te realiseren (indien gewenst natuurlijk).

ORSOL is een bekende naam in de bouwwereld. Via ORSOL Nederland zijn de producten ook voor particulieren bereikbaar. Wij stellen ons ten doel voor elke vraag een oplossing te realiseren. Te voorzien in advies gebaseerd op onze ervaring en kennis. Wij werken sinds 1996 naar volle tevredenheid van onze klanten,
Bekijkt u onze website voor ideeën, modellen en kleuren projecten.
Met vragen kunt u ons altijd bereiken op 06-51993658.
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Interieuradvies

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger