Interieurarchitecten / product ontwerpers / keuken ontwerp

Aangeboden: Interieurarchitecten / product ontwerpers / keuken ontwerp Prijs: Op aanvraag

Door gebruik te maken van zorgvuldig gekozen (vaak natuurlijke) materialen in combinatie met strakke lijnen oogt een Loodszeven ontwerp tijdloos en warm. Weloverwogen maatvoering, een krachtige uitstraling en een eigen vormtaal zijn herkenbare elementen van onze stijl.

Een uniek ontwerp voor zowel interieur als exterieur kan door ons worden gerealiseerd. Ook 3-d visuals, concepten, bouwbegeleiding, bemiddeling en vergunningsaanvragen behoren tot de mogelijkheden.

Hetgeen Loodszeven onderscheidt van andere interieurarchitecten is dat ontwerpen (keukens, badkamers, tafels, kasten,verlichtingsarmaturen etc) in eigen beheer vervaardigd kunnen worden. Zodoende kunnen we in onze ontwerpen grenzen opzoeken en de kennis van materialen en constructie ten volste benutten. Dit totaalconcept levert u een echte 'Loodszeven' op.

Bekijkt u ook onze webshop (u vindt de link op de website van loodszeven interieurarchitecten).

Alle producten in de webshop worden in eigen beheer en met de grootst mogelijke zorg geproduceerd. De gebruikte materialen zijn zonder uitzondering van de hoogste kwaliteit, gekozen om de lange levensduur en het bijzondere uiterlijk. Op verzoek kunnen enkele door Loodszeven Interieurarchitecten ontworpen producten op maat gemaakt worden.
Tot en met 18 September 2010 geeft Loodszeven 10% openingskorting op alle producten in deze webshop. (korting wordt verwerkt in het aankoop overzicht).
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Interieuradvies

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger