Unica grindvloeren & troffelvloeren voor wonen en werk

Aangeboden: Unica grindvloeren & troffelvloeren voor wonen en werk Prijs: Op aanvraag

Unica vloer- en wandafwerking: al meer dan 20 jaar onze specialiteit!

Unica Grind is al meer dan 20 jaar een erkende naam in de vloerenbranche. Unica Grind heeft een breed assortiment met grindvloeren, troffelvloeren en marmerstone voor consumenten en bedrijven. Afhankelijk van de toepassing en gebruik zijn er opties mogelijk waarbij wij u graag van persoonlijk advies dienen. Belangrijk is dat een vloer wordt gekozen die het beste past, namelijk de optimale verbinding tussen de te stellen eisen, de omgevingsfactoren en het beschikbare budget. Tevens kunt u bij Unica Grind terecht voor advies over onderhoud van de vloeren en diverse mogelijkheden, zoals eyeleds, schoonloopmatten en holle plinten.

Kom gerust eens langs op maandag t/m vrijdag van 10.00 uur tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 16.00 uur. Het bezoekadres is Röntgenstraat 6 in Oud-Beijerland (vlakbij Rotterdam). Graag tot ziens!

Voor meer informatie kunt u tevens bellen naar: 0186-616901
meer info


1 reacties:

Anoniem zei

Bedankt voor het plaatsen van onze producten!

Iedereen is van harte welkom in onze showroom te Oud-Beijerland voor deskundig advies en een verse kop koffie. Mochten de reguliere tijden u niet uitkomen, dan zijn wij altijd bereid om op aanvraag de showroom op de voor u geschikte tijd te openen!

Voor meer informatie over Unica Vloeren kun je tevens een kijkje nemen op onze website www.unicagrind.nl

Ook kun je ons volgen via:
www.twitter.com/unicavloeren

Met vriendelijke groet,

Unica Vloeren

Een reactie posten

Zoeken op Interieuradvies

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger