Populair, jong interieurbureau, voor ontwerp en uitvoering..

Populair, jong interieurbureau, voor ontwerp en uitvoering.. Prijs: N.o.t.k.

'THOMASDEGIER interior studio' werd al vanaf het eerste project gekenmerkt door een technisch inzicht, een creatief oog voor oppervlakte, detail en gevoel voor een luxe, dynamische en contrastvollle stijl met een jonge, frisse draai.

Ontwerpen voor diverse interieurs, robuuste meubels, maatkeukens / badkamers & wellness ruimtes voor grote en kleine projecten zijn tot nu toe al gerealiseerd, op landelijk niveau.

Enthousiaste en verbaasde klanten over zijn stijl en ontwerpen dragen bij aan een steeds grotere waardering van zijn werk.

Naast alles op het gebied van interieurdesign kan de 'THOMASDEGIER interior studio' u nu ook van dienst zijn met de indeling van uw terras en terrasdesign.
Interieur en exterieur zijn in het hoogseizoen namelijk een geheel waar het optimale qua design uitgehaald mag worden.

Thomas de Gier heeft ook reeds werk verricht voor Nederlands bekende interieurontwerper Eric Kuster en in de media columns geschreven over de nieuwste woon- en interieurtrends (Exclusief magazine).

THOMASDEGIER interior studio, het dynamische bureau voor interieur concepten, ontwerpen en de uitvoering hiervan (doordat THOMASDEGIER samenwerkt met een vaste interieurbouwer en dus ook een totaalplaatje kan aanbieden, zo kan het ontwerp direct werkelijkheid worden).

Thomas de Gier is creative director en designer van de interior studio en is afgestudeerd als volwaardig Projectleider interieur en exterieur, heeft enorm veel te bieden qua mogelijkheden en design tegen goede en duidelijke overeenkomsten.

Check ook de website voor meer informatie, projecten en ons eerste design object voor aan de muur genaamd JUWALLS, dat wij binnenkort gaan aanbieden. Of neem direct contact op met info@thomasdegier.com


Creatieve groeten,

THOMASDEGIER interior studio
office for contrasting interiors on cosmopolitan level

In het centrum van 's-Hertogenbosch (op afspraak).


REAGEREN VAN MARKTPLAATS NAAR INFO@THOMASDEGIER.COM VOOR ONTWERP ?
DAN KRIJGT U MARKTPLAATS KORTING OP HET ADVIES / ONTWERP OF DE UITVOERING!! DAT IS DE MARKTPLAATS ACTIE VAN DE INTERIOR STUDIO!!
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Interieuradvies

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger