Vakspecialist in vloer renovatie

Vakspecialist in vloer renovatie Prijs: N.o.t.k.

Wie zijn wij:
De ervaring welke wij in de afgelopen 26 jaar hebben opgedaan heeft ons gemaakt tot de vakspecialisten op het gebied van vloeren. Wij verzorgen voor enkele fabrikanten de technische dienst, verzorgen workshops voor woning en projectinrichters en leiden collega's op tot een gecertificeerde vakspecialist.

Wat doen wij:
Buiten alle normale werkzaamheden op vloerengebied zoals egaliseren, zwevende, geluidsisolerende en kou-werende ondervloeren plaatsen zijn wij specialisten in het plaatselijk renoveren/herstellen van uw vloer. Wij renoveren: Slijtageplekken en/of plaatselijke beschadigingen in Linoleum, vinyl en parket kunnen wij vakkundig herstellen zodat de vloer weer beschermd is.

Wij leveren:
Alle laminaat, parket, vinyl, tapijt en ondervloeren, desgewenst inclusief plaatsing. Wij leveren o.a. de volgende merken, Tarkett, Balta, Forbo, Desso, Louis de Poortere, Lano, Parade, Armstrong, Quickstep, Blockwood, Woodpecker, ect.

Stoffering:
Wij plaatsen vakkundig alle soorten laminaat, parket, vinyl en tapijt volgens de voorschriften van de fabrikant, ongeacht of wij uw nieuwe vloer leveren of deze elders is gekocht.

Advies:
Wij adviseren u graag bij de technische mogelijkheden en bij het maken van de juiste keuze. Hierbij houden wij rekening met uw leef - woon situatie, uw wensen en uw budget.

Informatie:
Na aanleiding van een kennismaking gesprek waarbij u uw wensen aan ons kenbaar maakt brengen wij u een bezoek op locatie. Tijdens dit bezoek zorgen wij voor de stalen zoals besproken tijdens ons gesprek en meten wij de betreffende ruimtes in. U krijgt van ons op de zelfde dag een vrijblijvende offerte per email toegezonden.

Voor het laten stofferen van uw vloer en/of vloerbedekking welke niet door ons is geleverd kunt u contact met ons opnemen per e-mail. Op basis van de door u opgegeven afmetingen, materialen en wensen maken wij voor u een aanbieding.

Wij zijn werkzaam in Zuid-Holland.
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Interieuradvies

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger