DS Styling - Verkoopstyling Interieurstyling Bouwkundig Adv.

DS Styling - Verkoopstyling Interieurstyling Bouwkundig Adv. Prijs: Op aanvraag

DS Styling

Voor al uw Verkoopstyling, Interieurstyling en Bouwkundig advies.

Uw woning aanpassen aan uw persoonlijke smaak of op eenvoudige wijze uw woning verkoopklaar maken? DS Styling kan u helpen!

Verkoopstyling is een vrij nieuw begrip. Eenvoudige en snelle styling zorgt ervoor dat uw woning aantrekkelijker wordt voor een groter publiek. U heeft al een styling voor 300 euro! Om de kosten hoeft u het dus niet te laten, want een kleine investering verdient zich zeker terug!
Ervaring heeft uitgewezen dat een groot deel van de gestylde woningen sneller wordt verkocht en vaak ook nog voor een hoger bedrag!

U krijgt nooit een 2e kans voor een 1e indruk!!
Verkoopstyling loont!

Interieurstyling: Tevens is DS Styling er om u te helpen om het interieur van uw woning of bedrijf volledig aan te passen aan uw persoonlijke wensen. Door kleur- en verlichtingsadviezen, het aanpassen van de stijl en/of de meubels of zelfs een verbouwing kan DS Styling de ruimte net dat beetje extra geven, waar u zelf niet aan had gedacht!

Bouwkundig advies: En ziet u op tegen het hele proces van verandering? DS Styling neemt de volledige projectbegeleiding en het toezicht tijdens de werkzaamheden van u over! Zo krijgt u kennis, en houdt u tijd over!
Daarnaast kan DS Styling ook worden ingehuurd voor werkzaamheden op gebied van vergunningverlening, Wabo, meerjarenonderhoud, bouwkundig projectmanagement etc.
Nadere informate kan worden verkregen via mail of telefoon.

DS Styling, het adres voor wonen, interieur en bouwen!


Tags: interieurstylist verkoopstylist bouwkundige bouwvergunningen wabo vergunningverlening woning te koop makelaar interieur interieurontwerper binnenhuisarchitect stylist
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Interieuradvies

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger