Interieuradvies of interieurworkshop: inspirerend!

Interieuradvies of interieurworkshop: inspirerend! Prijs: € 75,00

ONLINE-interieuradvies; een kort en bondig advies, waarin wél al uw vragen aan bod komen. U levert foto's en een plattegrondje van de betreffende ruimte, en uw specifieke vragen aan (kan per mail). U ontvangt per mail ten minste 4 pagina's met suggesties voor sfeer, kleur, indeling en praktische tips. Inspirerende adviezen voor maar 75,00!

Persoonlijk INTERIEURADVIES; een mooi boekje waarin sfeer, stijl, kleur, materialen, indeling aan bod komen. Voor u persoonlijk gemaakt na een gesprek bij u thuis. U kunt uw vraagstukken voorleggen en daar wordt in het boekje aandacht aan besteed. Met sfeerbeeld, kleurkaart, plattegrond, schetsen en suggesties krijgt u veel inspiratie voor uw inrichting. Kosten 295,00 incl. reiskosten t/m 20 km van mijn adres in Almere.

Of een inspirerende, creatieve WORKSHOP in Almere (of op locatie). U maakt zelf een moodboard en kleurkaart. Een gezellige middag met bruikbare tips en adviezen van een gediplomeerd interieurstylist. Voor iedereen! Deelname 65,00 per persoon.

Kijk voor meer informatie en aanbiedingen op www.inspiratiewerkwinkel.nl.
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Interieuradvies

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger