Interieurdecoratie zoals u dat wenst - wij leveren vakwerk!

Interieurdecoratie zoals u dat wenst - wij leveren vakwerk! Prijs: Op aanvraag

BONTE levert totaalprojecten. Door samenwerking leveren en plaatsen wij niet alleen steendecors maar ook verlichting, houtwerk, en (steen)decoratie voor haarden. Wij zijn gespecialiseerd in horeca interieurs maar sinds 2006 ook bereikbaar voor de particuliere branche.

U kunt bij BONTE terecht voor hoogwaardige kwaliteit steenstrips, natuurlijk steen, decor panelen, houtwerk (ook maatwerk). Ook de levering van verlichting met eventueel een compleet verlichtingsplan behoort tot de mogelijkheden. Door ons lange bestaan hebben wij veel contacten en kunnen u bijna altijd een goed en betaalbaar alternatief bieden voor andere leveranciers als u een totaalproject aan ons uitbesteed.

Wij zijn altijd via e-mail bereikbaar en u kunt altijd onze websites raadplegen.
Telefonisch zijn wij bereikbaar van 08.00-20.00 op kantoor 079-5937188 of mobiel 06-51993658. Indien u ons niet direct kunt bereiken laat dan een bericht achter op kantoor of stuur ons een sms. Wij nemen dan contact met u op. Afspraken met de klant zijn altijd in overleg op een tijdstip dat het u uitkomt.

Neem contact met osn op om een afspraak te maken, referenties bij u in de buurt te vernemen of meer informatie aan te vragen.

Bezoekt u ook onze websites www.bonte.eu (referenties) en www.orsol.nl (producten).
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Interieuradvies

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger