Interieuradvies / Interieurbureau Your Style

Aangeboden: Interieuradvies / Interieurbureau Your Style Prijs: € 65,00

Wie zijn wij?
=========
Wij zijn een onderneming gespecialiseerd in interieuradvies op maat.
Op onze website http: www.interieurbureau-yourstyle.nl krijgt u een duidelijk beeld over onze onderneming.

Waarom zou u voor ons kiezen?
=========================
Onze adviseurs onderscheiden zich doordat zij mensen weten te overtuigen dat voor het stylen van een huis lef nodig is. Een gekke of felle kleur op de muur, dingen weghalen, de juiste accessoires. Als men een styliste op tv aan het werk ziet en het is klaar denkt men al gauw dat ze het zelf ook wel hadden kunnen verzinnen. Maar ja, kom er maar eens op en belangrijker durf het maar eens! Wij maken vaak mee dat een klant niet durft om iets geks te doen, maar achteraf zijn dolgelukkig met het resultaat. Onze adviseurs doen allerlei leuke ideetjes aan de hand en voor slechts 65,00 euro per uur geven wij bij u thuis persoonlijk advies over kleine en grote interieurveranderingen. Onze adviseurs beschikken over de kennis die nodig is om diverse ruimtes praktisch, veilig en sfeervol in te richten.

Waarom een workshop?
===================
U wilt iets veranderen in uw interieur, maar het is alweer wat jaren geleden dat u nieuwe meubelen hebt gekocht. Waar te beginnen? Wat zijn uw woonwensen, welke meubels zou u willen vervangen. Gezinsuitbreiding? Hoe hou ik mijn interieur praktisch ingericht?
Welke kleur? Hoe bepaal ik dit? Kleuren hebben zowel invloed op onze stemming als op de ruimtebeleving.
De kleurvoorkeur is niet alleen afhankelijk van persoonlijke smaak, maar heeft ook te maken met de associaties die worden opgeroepen bij bepaalde kleuren. Welke smaak? Hoe kom ik hier achter? Hoe kan ik mijn persoonlijke stijl combineren met functionaliteit en trends? Allemaal vragen! Door het bijwonen van één van onze workshops krijgt u al uw antwoorden afgestemd op uw persoonlijke situatie . Zo kan wel voorkomen worden dat er een miskoop wordt gedaan of dat er jaren in een interieur gewoond moet worden dat het 'net' niet is.

Onze workshops staan garant voor een gezellig samen zijn. Wilt u een workshop bij u thuis samen met vienden en familie dan kan dat. Bel ons voor meer informatie en laat u zelf overtuigen!! U heeft dan niet alleen een gezellige avond, maar u krijgt van een professionele styliste verrassende en persoonlijke tips en adviezen!

Hoe werkt een workshop?
=====================
Op de door ons georganiseerde workshops laten onze adviseurs op een zo eenvoudige manier zien hoe het is om een bestaande inrichting te veranderen. We geven u gericht advies over kleurgebruik, plaatsing van de meubels en laten u zien hoe de sfeer in een interieur veranderd kan worden.
Uiteraard mag u ook foto's van uw thuissituatie meenemen, aan de hand hiervan krijgt u een persoonlijk woonadvies. Wij zijn in staat om door middel van diverse inspiratie bronnen, zoals oude tijdschriften en foto's van voorgaande opdrachtgevers een uniek interieuradvies te geven. Het wordt een gezellige workshop van knippen, plakken en peinzen....
Wat krijgt u van ons mee
- Hand-out workshop
- Stappenplan
- 2 sfeerbeelden
- Folder Your Style


Waar vinden de workshops plaats?
============================
Onze workshops worden gegeven op diverse locaties in het land in diverse interieur- en meubelwinkels. Een workshop bij u thuis behoort ook zeker tot de mogelijkheden.
Voor boekingen en meer informatie kunt u contact opnemen met de afsprakenlijn op telefoonnummer: 0108444210 of mail ons via het contactformulier.

Krijgt u uw huis niet verkocht?
=======================
Op dit moment zijn wij ons werkterrein verder aan het uitbreiden met het geven van een 'verkoopstyling advies' voor zowel bestaande als aankomende huizenbezitters.
Uit diverse opdrachten uit het verleden blijkt dat onze adviseurs in staat zijn om een interieur zo aantrekkelijk mogelijk te maken, waardoor meer potentiële kopers zich aanmeldden en een huis eerder werd verkocht. Tegenwoordig, gezien de huidige huizenprijzen, moet men meer doen om een woning tiptop in orde te krijgen. Het is belangrijk om alle zaken die een potentiële koper kunnen irriteren te elimineren en de woning aantrekkelijk te maken voor een groot publiek. Door een uitgekiende styling van het interieur kan men rekenen op een snellere verkoop. Wij hebben als doel de woning middels eenvoudige en niet te dure handelingen verkoopklaar te maken. De klant kan ervoor kiezen zelf de woning verkoopklaar te maken of het gehele proces aan ons uit te besteden. Alles is mogelijk. Uit ervaring blijkt dat een beperkte investering in de woning ruim wordt terug verdiend.

Mocht u nog aanvullende vragen hebben na een persoonlijk interieur of verkoopstyling advies bij u thuis of na het bijwonen van een workshop dan kunt u ons altijd e-mailen en zullen wij u zo snel mogelijk kostenloos adviseren!!!

Ben u niet overtuigd vraag dan onze folder aan of kijk op onze website en laat uzelf overtuigen!

Interieurbureau Your style
Afsprakenlijn : 010-8444210 / 0643555963 / 0619826167
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Interieuradvies

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger