Tijdelijke Blinds vanaf 10 euro - Jaloezieen 20% korting

Aangeboden: Tijdelijke Blinds vanaf 10 euro - Jaloezieen 20% korting Prijs: Zie omschrijving

Tijdelijke blinds
Geen gaten, geen gedoe - Geen probleem!
Tijdelijke blinds (of opplakblinds) van Shutters and Blinds Direct zijn een fantastische innovatie op het gebied van raambekleding. Deze blinds van vinyl zijn ontworpen als tijdelijke raambekleding en het kost maar een paar minuten om ze te installeren. Er blijven geen gaten achter als u ze weer verwijdert.
Hebt u raambekleding nodig terwijl u wacht op de levering van uw nieuwe shutters? Duurt het nog weken voordat uw gordijnen klaar zijn, maar wilt u tot die tijd bescherming tegen nieuwsgierige blikken? Tijdelijke blinds van vinyl zijn de perfecte, betaalbare oplossing - beter dan lakens voor de ramen hangen!
Onze tijdelijke blinds zijn leverbaar in twee standaardformaten en worden met een schaar op maat geknipt, zodat ze precies op uw raam passen. Is uw raam groter dan ons standaardformaat? Koop dan 2 of 3 blinds om uw raam over de hele breedte te bedekken.

Houten Jaloezieen - (Wooden Blinds)

Stijlvol, eenvoudig en elegant geef uw ramen een nieuw uiterlijk met hardhouten Jaloezieen (blinds) van Shutters and Blinds Direct. Onze houten blinds van hoge kwaliteit worden op maat gemaakt. U kunt kiezen uit een groot aantal verschillende stijlen en kleuren. Van witte houten blinds met een koele uitstraling tot gebeitste houten blinds in een warme walnootkleur, Shutters and Blinds Direct zorgt ervoor dat u een hele nieuwe kijk op het leven krijgt
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Interieuradvies

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger