Kleur en Wooninspiratie, voorkom miskopen vraag advies

Aangeboden: Kleur en Wooninspiratie, voorkom miskopen vraag advies Prijs: € 30,00

Wat kost dat? Een vraag die vaak als eerste gesteld wordt.
Het antwoord op die vraag staat in geen verhouding op de besparing die u doet met een goed advies.
Wat is een goed advies waard? Weet u precies wat u wilt? Of heeft u een eigenlijk geen idee. Hoe belangrijk vind u uw interieur? U brengt heel wat tijd door in uw huis. Gaat u veelvuldig op stap? Misschien omdat het huis niet als een thuis voelt misschien?


Wilt u een nieuw interieur? Bent u toe aan verandering en u weet niet hoe? Bent u zelf veranderd maar is uw interieur nog steeds hetzelfde? Vind u het moeilijk om uit het grote aanbod de juiste keuzes te maken? Wilt u totaal iets anders? Bent u met de tijd meegegaan maar is uw interieur gedateerd?

Hoe bent u in het verleden te werk gegaan? Gaat u zonder plan naar de winkel en koopt u op goed geluk wat wordt aangeprezen?

Er gaat veel tijd zitten in winkelen. Het lijkt wel of iedereen op de weg zit als u op pad gaat. Als u eindelijk een parkeerplaats hebt gevonden is het druk en warm in de winkels. De verkopers zijn allemaal in gesprek. U bent moe geworden van het eindeloze lopen en elke bank zit dan lekker. U bent moe en hoe meer u ziet hoe minder u weet wat u wilt naar huis.

Tijdens het lange wachten ploft u op een bank en denkt we nemen deze wel. Omdat de verkopers het druk hebben moet u snel beslissen want de volgende klant staat al ongeduldig te wachten.
Zo neemt u te snel een beslissing en zit jaren "op" de gevolgen.

Het blijft een verrassing waar u mee thuis komt. Naar de levertijd van 8 weken weet u eigenlijk al lang niet meer wat u had gekocht? Later blijkt dat de bank niet in de kamer past en veel te groot is. Of nog erger: hij vloekt bij de gordijnen en het behang.

Dat gebeurt niet als u advies vraagt aan Kleur en Wooninspiratie. U maakt de keuzes in alle rust thuis. De maten en de materialen, de prijs zijn van te voren bekend. Ik noteer alle gegevens de namen en de nummers. U krijgt de afbeeldingen. Niets wordt aan het toeval overgelaten.



Met een goed interieuradvies voorkomt u aankopen waar u later spijt van krijgt.

Bij de gratis intake worden uw wensen in kaart gebracht. Hiermee ga ik aan de slag en kom dan terug met de indeling en een moodboard met suggesties. Met de opmerkingen van uw kant en de aanpassingen kan ik voor u adviezen voor aankopen doen.

Een kompleet interieuradvies bestaat uit
Een indelingsplan,
Een kleur en materialenplan
Een verlichtingsplan.
U krijgt een verslag van het advies eventueel met afbeeldingen. U neemt dit mee naar de winkel en kan de aankopen doen.

Wilt u een nieuwe kleur op de muren?
Ik kom bij u thuis en kan u laten zien op de pc wat een kleur op uw muur doet.
U bespaart hierdoor tijd en geld.

U kunt het ook aan mij over laten om de meubelen en materialen te bepalen. De aankopen doet u uiteindelijk zelf.

Als laatste maak ik een verlichtingsplan zodat uw interieur goed wordt uitgelicht en de sfeer compleet maakt.

U bespaard tijd en geld door een goed advies. Ik ga voor u op pad en u bent lekker vrij.
Door een goed advies bespaard u miskopen. U wilt toch niet iedere dag geconfronteerd worden met miskopen en een interieur dat niet bij uw past.

Heeft u geen tijd en wilt u de boel uit handen geven dan bent u ook aan het goede adres. Ik zoek alles voor u op zoals u wilt.

Ik kom graag bij u langs en bespreek de mogelijkheden. Eerste gesprek is gratis.
Heeft u vragen stel ze gerust of stuur een email.
Op mijn website staat meer informatie.
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Interieuradvies

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger